Gartner'da 5. Yılımız!

Agito üst üste 5 yıl Gartner'ın "Market Guide for Life Policy Admin Systems 2022, EMEA" raporunda yer almanın gururunu yaşıyor.

December 28, 2022

Değişen dünyayı ve global sigorta sektörünün dijitalleşme sürecini çok yakından takip ediyoruz. ABD merkezli teknoloji araştırma şirketi Gartner'dan yıllardır düzenli olarak danışmanlık alıyoruz. Aldığımız danışmanlık desteğiyle ve gelişen sigortacılık ekosisteminde öncü olma vizyonu ile kendimizi durmadan geliştiriyoruz. İstikrarlı bir şekilde yol aldığımız bu gelişim sürecinin sonuçları bu yıl da bizi gururlandırdı.

2022 de dahil olmak üzere, 5 yıl üst üste Gartner raporlarında yer almaya hak kazanan ilk ve tek Türk Sigortacılık Yazılım Şirketi olarak, bu başarının kalıcı olduğunu bir kez daha tescil ettik. Önümüzdeki yıllarda da "Market Guide for Life Policy Admin Systems, EMEA" ve "Magic Quadrant for Life Insurance Policy Administration Systems" gibi global sigorta sektörüne yön veren değerlendirme raporlarında öne çıkarak, Türkiye'de yıllardır koruduğumuz lider konumumuzu globale de taşıyacağımıza eminiz.‍

5 yıl üst üste Gartner raporlarında yer almaya hak kazanan ilk ve tek Türk Sigortacılık Yazılım Şirketi

CEO'muz Mutlu Uğursal, bu başarıyı: “Global bir şirket olma hedefimize uygun olarak, dijital dönüşüm alanında ciddi yatırımlar yapıyoruz. Sektörde iş modeli ve teknoloji inovasyonunu yönlendirmek stratejisi ile çalışmaya devam ediyoruz. Agito ailesi adına, üst üste 5 yıldır Market Guide'da yer alma gururunu yaşatan Türkiye ve Kıbrıs’taki tüm değerli dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki yıllarda da sizlerle birlikte başarılarımızın artarak devam edeceğine inanıyoruz.” sözleri ile duyurdu.

Benzer Yazılar

SİGORTA SEKTÖRÜ
BES’te Yeni Dönem: Hediye Edilebilecek
Devamını oku
INSURTECH
SİGORTA SEKTÖRÜ
Gelecek için Sektörün Insurtech’e Yatırımı Şart
Devamını oku
DİJİTAL DÖNÜŞÜM
SİGORTA SEKTÖRÜ
INSURTECH
Sigorta Sektörünün Dijital Dönüşümü: Gelecekle Bütünleşmek
Devamını oku
Dijital dönüşümün ilk
adımını birlikte atalım.